Änglar i luffarslöjd

Luffarslöjd_Ängel_Konsthantverk_Norrbotten (1)wSakta men säkert fyller jag nu på lagren inför sommaren. Nu finns det ganska många luffarslöjdsänglar, både i webshopen och på butiken RABARBER i Piteå. Jag använder mestadels återbrukade prismor, de flesta har levt sitt tidigare liv i någon gammal kristallkrona. 

Ängel Luffarslöjd
Ängel Luffarslöjd
Sirlig ängel att hänga i fönstret.
not rated 120.00 kr Lägg till i varukorg

3 Responses

 1. MrsUniversum

  Jättefina! Tänk att ha flera av dem dinglande i en mobil…
  (Det är svårare att kommentera nu när din blogg är mer av marknadsföringskanal 😉

  • Maria - JAG BLOMMAR

   Svårare på vad sätt? Att komma på vad du ska skriva? Eller svårare rent tekniskt?
   Tycker att jag varvar vad jag gör och säljer med en massa annat =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *