Back to business

Tvingar mig att komma back to business en liten stund, efter det tråkiga som har hänt. Livet och vardagen slutar ju inte existera, så det blev att åka hem till tvättkorgar, dammråttor och jobb. Men efter den här dagen kommer dagar då vi måste ordna allt praktiskt efter mammas bortgång. Nya erfarenheter för mig. Allt man ska tänka på. Nåja. Back to business var det. Halsband som jag gjorde förra veckan finns nu till salu i min webshop. Titta gärna på dem HÄR!Halsband_Konsthantverk_design_Norrbotten_aw

4 Responses

 1. Jenny

  Beklagar sorgen Maria! Jag ska titta på de fina halsbanden. Är mycket glad för skärbrädan och underlägget som jag köpte för ett par år sedan. Ta hand om dig.

 2. Helena

  Det är tungt att förlora sina föräldrar. Plötsligt är det hela tiden pågående samtalet slut.
  Det är nog tur att livet och vardagen inte slutar att existera som du skriver.

  • Maria - JAG BLOMMAR

   Tack för din kommentar! Du har rätt om det pågående samtalet. Och nu tänker jag…varför frågade jag inte det…och det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *