Bomber och granater

En av de godaste frukterna jag vet, granatäpple, är det kanske säsong för just nu, eftersom de säljs billigare än vanligt. Jag har laddat upp med en massa och käkar kärnorna från en halva i frukostfilen. Så gott!
*
Apropå gott, så hoppas jag att nya året börjat gott för er! Och att det fortsätter på samma vis. Jag har sovit länge och ska börja dagen med att springa några kilometer. Sedan planerar jag att lata mig, se på Ivanhoe och mysa på hemma. Som det anstår en nyårsdag.
Granatäpple (3)aW

  1. Miri

    Jeg holder også meget af disse smukke granatæbler 🙂
    Og flot begyndelse på den nye år- en løbetur- respekt !
    Her har jeg bare tullet rundt i haven, vasket lidt tøj, drukket kaffe og spist ostemad og prøvet at gøre mig mentalt klar til at begynde at arbejde igen i morgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *