Bra som ett barn!

BildA 001W

Jag har sagt det förr och skrivit inlägg om det förr. Barn är ju bara bäst!  När de fortfarande skapar fritt, spontant och utan att fundera. Jag önskar att det vore så att det där barnet fick finnas kvar i alla människor hela livet. Att vi aldrig skulle komma på att ”jag KAN INTE”. Alla kan! På sitt sätt! Här är en flicka som min yngsta ritat. Jag blir så glad av den!
*
Så alla ni som kommenterar konst och annat med att det ser ut som något som ett barn hade kunnat göra, och med det menar något negativt, så vill jag säga att det är BRA som om ett barn gjort det!

3 Responses

 1. MrsUniversum

  Jag håller med dig!
  Har du några egna teckningar från då du var barn kvar?
  (Det har jag och dem hanterar jag försiktigt.)

  • admin

   Ja, jag tror att jag har någon kvar i någon låda i förrådet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *