Brev till tomten

posted in: Advent och jul | 6

Jag skrev häromdagen att jag väntar på att få julstämning. Men det finns en annan i vårt hus som verkligen längtar, funderar och myser nu när vi börjat ta fram julsakerna. Det är härligt att dela min sjuårings förväntan. Hon vill prata om julen varje kväll. Och hon har redan skrivit två brev till Tomten. Och en påminnelse till sig själv att hon ska komma ihåg att skicka dem. Jag tycker att hon har en fin önskan. Precis det jag själv också vill ha; en bra jul. Brev_till_tomten (2)WBrev_till_tomten (1)W

6 Responses

 1. Marina

  Helt underbart! Just nu saknar jag tiden då barnen var mindre väldigt mycket. Den förväntan som fanns inför julen tex.
  Jag hoppas och tror att hennes julönskan går i uppfyllelse.

  Kram

 2. Jenny

  Analys:
  Hon är duktig på bokstäverna, kan alla de stora och många av dom små, vissa blir åt fel håll men dom flesta är helt rätt.
  Kan använda mellanrum och förstår att orden ska vara uppdelade.
  På god väg att ha full koll på dubbelteckning! Bra gjort!
  Fint!

 3. Ninette

  Vad gulligt! ibland har jag inte direkt nån julstämning, men man blir så glad av barnens glädje och förväntan! våra håller på med sina önskelistor till tomten, första gången dom kommer på nåt att önska – fast inte så realistiska önskningar alla precis! (äkta diamant och sånt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *