Det där med orden

Nu är det såhär igen. Att jag skriver och suddar ut, och skriver och suddar ut. Ibland är ord för stora för att skrivas. Jag vet inte hur mycket och vad jag vill säga egentligen. Jag har svårare att dela med mig nuförtiden. Har hittat en skatt inom mig själv. Den måste jag vara lite rädd om. Men jag kan dela med mig av fina bilder istället. Även om jag inte alls hinner fotografera som förr. Men det gör inget. Jag har prioriterat om totalt. Omger mig med goda energier och låter bli att hinna för mycket.
December (19)aW
December (18)aW

6 Responses

 1. Elisabet :)

  Det låter klokt – att vara varsam med orden. För ord kan göra så mycket med oss. Väl sagda och skrivna, är de svåra att ta tillbaka. Ord kan riva ner, men också bygga upp. De kan stötta och trösta. Somliga behöver få vila och ruvas på, innan de ska lämnas ut.

  Önskar dig en skön jul. Även om jag inte känner dig, blir jag ändå glad av att se dig skymta här på bloggen. Också i form av bild. Eller en kort tanke. Ibland kan ett ord säga mer än tusen. Kram!

 2. Miri

  Det gør mig glad på dine vegne, at du har det godt 🙂 Jeg bliver bare så nysgerrig efter hvad det er der sker, vil så gerne vide det, lære af det. Men tak for fine billeder 🙂

 3. Miri

  Jeg mærker bare en stærk og varm energi herinde og vil så gerne vide mere, blive inspireret. Mennesker, der bevidst ændrer deres liv, synes jeg er spændende og vil gerne at vi kunne dele overvejelser og erfaringer. Knus 🙂 og du må meget gerne skrive 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *