Det finns hopp!

Hopp! (5)W

Hittade ett hopprep på loppis. Lika som de som jag hade som barn. Hade även ett långhopprep som var vit- och orangerandigt med gröna handtag. Minns att de fick tjänstgöra både som hopprep och som mikrofoner när vi mimade till ABBA eller Baccara. Minns också att jag blev sugen att smaka på hopprepen, deras färger ser så goda ut.

Hopp! (1)W

6 Responses

 1. metamorphosis

  Oh, jag hade ett likadant jag med! Eller om det röda och gröna var på ombytta platser? Blir lite osäker nu känner jag… hur som – jag håller med dig om att de ser så GODA ut!

 2. Queen of Kammebornia

  Åh! Exakt ett sådant hade jag och jag sjöng också ABBA och Baccara i det. Och jag kommer ihåg hur det smakade 🙂 Och luktade. Och kändes. Kram!

 3. Laila

  Men va härligt att se!
  Jag har också haft ett likadant. Hopprep, mikrofon, selen till hästar (hästarna var stolar) och koppel. Ingen brist på fantasi då inte. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *