Det fula livet

posted in: Uncategorized | 6

Jag brukar ju oftast visa det vackra. Det som ger mig energi. Mönster och färger som kickar igång. Men idag blir det det fula livet. Går omkring trött som en enarmad bandit i renoveringsröra. Halkade igår när jag skottade snö och vred till höger axel i en konstig riktning. Har ont, knaprar Ipren och smörjer med Voltaren. Och hoppas att det snart ska bli bra. Kan inte göra rörelser någon längre bit från kroppen med högerarmen. Dessutom är hemmet i en salig röra eftersom vi håller på att renovera badrummet. Så här ser badrummet ut nu, stilrent värre! Kanske är det färdigt att flytta in i nästa helg…Stök (2)w…men tills dess bor allt badrumsgrejs i kartonger på golvet och samsas med snickarens stegar, verktyg och burkar.Stök (1)wEn massa jox har samlats på fel ställen.Stök (3)w Och vid trappen, blivande badrumsgolv i rulle tillsammans med en massa annat som ska någon annanstans. Gissa om det uppstår en viss frustration inuti den här enarmade banditen som är jag och som inte kan ordna nästan någonting med min onda arm. Men jag läser precis boken Det händer när du vilar. Ger en viss förtröstan när jag inte har annat val än att vila. Bra iallafall att jag kan promenera. Det ska jag göra idag.Stök (4)w

6 Responses

 1. Jenny

  Spännande!! Ska bli kul att se sen 🙂 Och hoppas att du slipper ha ont snart 😮

 2. Linnéa

  Tråkigt med armen. Försök att ta det lugnt så går det onda snabbare om. Visst är det jobbigt med renoveringar och man kan får spunk fast man inte skulle ha ond arm.

 3. med nål och tråd

  usch krya krya!! Efter både en rejäl nackspärr och ryggskott de senaste månaderna så förstår jag hur jobbigt det är att ha sådär ont och vara så begränsad i sina rörelser.

 4. Gunilla

  Det där låter ju inte så bra! Har du kontaktat någon sjukgymnast? Jag har efter min skada blivit väldigt medveten om hur viktigt det är med rätt träning efter en skada. Önskar dig snar bättring! 🙂

 5. med nål och tråd

  Har du förresten övervägt att gå till en naprapat? Min pojkvän har fått mig att inse värdet (för det är väldigt dyrt) av att på 1-2 behandlingar bli av med låsningar i musklerna istället för att gå runt och ha ont i flera veckor-månader. Jag fick ryggskott i februari, samma vecka som jag skulle åka till fjällen för att åka skidor, så jag bokade snabbt tid hos en naprapat och låsningen försvann så att jag kunde åka med bara lite kvarvarande muskelvärk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *