En liten glimt av min utställning

Igår var det vernissage. Det kom mycket folk, kul! Här kommer några glimtar från utställningen. Senare kommer jag visa fler bilder för er som inte har möjlighet att åka dit och se den på riktigt. Först en bild på mig blundandes (av en handfull bilder fanns det ingen där jag såg normal ut) och en bild på en av mina tavlor i blandteknik som heter På väg norrut II (blev tyvärr lite blänk i glaset framför tavlan)Utställning_Kalix_konsthall_Okt14 (50)collageWMin lilla A dagen innan vernissaget:
Utställning_Kalix_konsthall_Okt14 (8)w
På väg norrut I och II under en massa mobiler med Snöfall:Utställning_Kalix_konsthall_Okt14 (47)wa

7 Responses

 1. Madde

  Härligt. Om Kalix bara var några stenkast närmre hade jag gladeligen skuttat dit. Håller tummarna för massor av besökare!

  • Maria - JAG BLOMMAR

   Förstår att vi säkert redan hade setts om vi bott närmare. Synd att vi inte kände till varandra när jag bodde i Ratan.

 2. Maria

  Riktigt fina, ”på väg norrut”. Du har fångat rätt känsla av landskapet, tystnaden och färgerna. Fortsätt måla, gärna stora format, det roligast!

 3. Kerstin

  Jättefint!! Åh vad synd att jag inte kan se den ”live”. Du måste snart ställa ut lite mer söderut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *