Granen står så grön och grann

posted in: Advent och jul | 3

Vi har redan haft inne vår gran i mer än två veckor. Jag tycker om att njuta av den länge innan jul. Vi pyntar den mest med gamla pumlor, kottar, klockor, linänglar och såklart ett flaggspel. Och som vanligt skulle jag, för en kort liten stund, vilja kunna transformera mig till Piff och Puff och nöjt traska omkring med armarna på ryggen bland grenarna och beskåda pyntet.Granen (2)aW Granen (3)aW

3 Responses

  1. AktivaDagar

    Lite samma här… Eller jag har med mig en tradition från min uppväxt att ta in en liten gran till första advent. Men eftersom vi varit bortresta nu några jular har det blivit den gran vi haft. Mysigt njuta av den hela advent. Efter juldagarna är jag ändå rätt klar med julen… 🙂

  2. Miri

    Hvor er den fin 🙂 Vi plejer først at tage træet ind den 22. , pynte det den 23. og nyde det til og med den 26. og så har jeg fået nok. Skørt i virkeligheden, for det er jo så fint og dufter så godt , men det fylder også en del i vores meget lille hus 🙂 I år har vi katte, så jeg er spændt på hvordan det hele så bliver…. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *