Inte två likadana!

Handgjorda_kort_Konsthantverk_Norrbotten (1)wJag har så roligt när jag gör mina handgjorda kort i collageteknik, med mycket återbrukat papper (kuvert, tidningar, tapetbitar, böcker, presentpapper mm). Jag gör aldrig två exakt lika, så varje kort är unikt. De är dubbelvikta och jag säljer dem med kuvert. Dessa gjorde jag i förrgår och de finns nu till salu på RABARBER i Piteå.Handgjorda_kort_Konsthantverk_Norrbotten (3)w

6 Responses

  1. Sanna

    Så mycket fint du hunnit skapa.. <3

    SV: Ja här gick lussekatterna åt som smör i solsken..så jag är faktisk sugen på att baka fler..trist att vara glutenintolerant själv är jag bara laktosintolerant så alla smaskar gärna i sig "mitt" fika.. 😉 Mmm kanelbullar är mums det också <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *