Jag hämtar kraft

Jag fick frågan om jag kunde måla en tavla med koppling till elkraft för ett tag sedan. Först så kändes det föga inspirerande. Men det blev ett frö som väcktes till liv och ut kom den här målningen. Som var jätterolig att måla! Och som fick en djupare betydelse för mig. Jag har döpt den till JAG HÄMTAR KRAFT. Det gör jag på olika ställen. I skapandet, vilan, kärlek och tro. Bland annat. Var hämtar du kraft?
*
Jag har gjort tavlan till ett tryck som finns att köpa i min webshop. Blir fint att rama in med passepartout runtom. Direktlänk till produkten längst ner i det här inlägget.Jag_hämtar_kraft_måleri_TRYCK_orgWwJag_hämtar_kraft_inramadW

Tryck JAG HÄMTAR KRAFT
Tryck JAG HÄMTAR KRAFT
Var hämtar du kraft? Digitalt tryck efter originalmålning som symboliserar återhämtandet och kraften. Finns i två storlekar A4 21x30 cm  195:- 30 x 40 cm   295:-
not rated 195.00 kr295.00 kr Välj alternativ

5 Responses

 1. Maria Johansson

  Tavlan är jättefin och jag har beställt en.
  Jag tycker du gör fantastiska saker som jag blir glad av att se. Så härliga färger.
  Jag hämtar också kraft i vila, kärlek, tro och genom att skapa i lera.
  jag tycker ofta om bilder som säger mig något viktigt eller som påminner mig om något speciellt.
  Hälsningar Maria

  • Maria - JAG BLOMMAR

   Så roligt att du tycker om den. Jag ska beställa hem till dig. Hör av mig när det kommit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *