LÖV it!

Jag besöker second hand då och då. Bara för att det kan vara kul att hitta något som inte finns överallt. Sistens så blev det fat i form av löv. Det gröna har jag köpt på loppis för länge sedan och de två små faten hittade jag häromdagen. 

Roligast var att det lilla brunröda lövfatet från Bo Fajans redan hade en kompis här hemma. En liten skål i lika glasyr och med samma lövform som dekoration på skålen. Skålen är också från Bo Fajans, så de hör ihop.

2 Responses

  1. Mitt Egnahem

    Snygga! Blir ju perfekt att servera nyskördat från trädgården i! Är själv väldigt taggad på grönsaksodling just nu. Försöker damma av min gamla blogg, men skulle vilja förnya den. Ser att du bytt design. Tror dock inte att jag fixar det på egen hand. Fick du hjälp? Min är förstås inte lika proffsig som din, och vääääldigt slumrande….
    Tack för en fin blogg. Läst den länge, men kommenterar sällan! // Anneli, Värmländska Mitt Egnahem

    • Maria - JAG BLOMMAR

      Jag flyttade min blogspot-blogg för några år sedan till wordpress, eftersom jag också ville ha webbshop på samma sida. Jag lejde hjälp att fixa shopen, men bloggen och utseende mm sköter jag själv. Jag har inte heller samma energi och tid nuförtiden att sköta blogg och shop, men det får bli när det blir. Jag ska titta in till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *