Lov vs Vardag

Det är skönt med lov eftersom vi då kan dra ut lite på morgonsömnen. Gillar inte väckarklockor. Men lov gör dock att det blir si och så med jobbandet. Mindre ateljétid när alla är hemma. Bra ändå att livet har variationer. Då vet man vad man uppskattar när det är vanliga vardagsdagar igen.  Kök (7)w

2 Responses

  1. Mitt Egnahem

    Helt rätt- Det är liksom kontrasterna som gör det sköna så mycket skönare!!! Älskar själv lov. Lärare som jag är, ger det en chans till återhämtning. Andningspaus. Men det där med ateljé-jobb låter lite som evigt, saligt lov:) Hoppas utställningen gick bra! MVH Värmländska (och tyvärr lite gröna) Mitt Egnahem

    • Maria - JAG BLOMMAR

      Tack för kommentar! Nu ska jag kika in till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *