Lust och lussekatt

Jag känner mig glad. Lusten att fotografera har kommit åter. Och julkänslorna pockar på. Jag lyssnar på julmusik och njuter. Tänker att man ska passa på att njuta när andan faller på. Idag bakade jag lussekatter. Måste ha på lager till första advent. Blev både vanliga och även lchf-lussekatter till mig själv. Jag återanvände mitt eget recept från förra julen. Det hittar du här. Lussekatt (11)awLussekatt (1)aWLussekatt (8)aW

4 Responses

 1. Bara anna

  Hej Maria! Det var längesedan. Roligt att läsa att du har det bra. Bor du kvar i ert hus eller har du flyttat till nytt ställe? Bor barnen med dig?
  Jag har öppnat hundpensionat/dagis och det går jättebra. Hinner därför inte med min ljustillverkning just nu.
  Må så gott! Kram!

  • Maria - JAG BLOMMAR

   Hej! Jag har flyttat till ett annat hus. Barnen bor med mig varannan vecka. Lycka till med hundpensionat! Och kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *