Nystädat

Igår började det med att jag sorterade alla mina tygband och fortsatte med att jag storstädade hela ateljén. Dammtorkade alla hyllor, sorterade och plockade undan. Det behövdes verkligen. En sådan storstädning gör också att ny energi kommer till mig. Och ny arbetslust. Nystädad_ateljé (7)wNystädad_ateljé (2)wBlev en del omflyttat och ordnat på lagerhyllorna.
Nystädad_ateljé (5)wSkönt att mötas av ett nästan tomt arbetsbord. Idag ska det bli något gjort här…
Nystädad_ateljé (8)W

4 Responses

 1. Miri

  Det er bare så skønt når det er gjort ! Der sker virkelig noget med energien 🙂

 2. Marina

  Nystädat är fint! 🙂

  Det där med tiden vid Tabata håller jag med om. Det går snabbt!
  Jo, ryggen läker och jag mår mycket bättre nu än för en månad sedan. Det är inte bra ännu men jag hoppas att det ska bli bättre. Har ont i ärren, ingen känsel i huden och svullnader finns kvar. Ärren är fula men det lär jag ju få leva med. Tack för omtanken!

  Kram

 3. Marina

  Hunden var hos en som inte äger den men som har den ibland. Händelsen är anmäld via hans försäkring. Om försäkringsbolaget inte anser att han hade sådant ansvar att det kan tas på hans försäkring kommer det att gå via ägarens försäkring. Jag har anmält det via min egen försäkring också men om ägaren/ansvarig anmäler det så tas kostnaderna på den personens försäkring. Ärren får jag inte ersättning för förrän efter 1-2 år men andra utlägg och inkomstbortfall ska jag kunna få ersättning för snart hoppas jag.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *