Nytt år och tankar

2014. Så konstigt det låter. Jag har alltid svårt att ta till mig nya år. Och tänker jag inte efter när jag ska datera något så kan jag lika gärna skriva 2008 eller något. Tiden går ju så snabbt jämt.

2jan (5)wHar börjat dagen med jobb av det lite tråkigare slaget. Allt som måste fixas med bokföringen vid årets slut/början. Och så måste jag åka in till stan och inventera varulagret i butiken där jag säljer. Längtar tills jag får ateljétid igen. Har bara hunnit sy lite under juldagarna.

Granen står fortfarande rätt så grön och grann här i huset, men bara några dagar till. Men jag njuter faktiskt av att ha den alldeles intill mig här vid datorn när jag sitter och arbetar. Kanske bokföringsarbetet blir lite roligare i sällskap av en gran?!

2 Responses

  1. PillePalle

    Godt nyttår, Maria! Ja, tida bare flyr. Må inrømme at jeg ikke liker årsskiftene. De gjør meg alltid trist og litt deprimert. Men da må vi alle gå gjennom…..
    Lykke til i 2014. Kram, PiPa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *