Om att brinna

Att brinna. Det behövs en låga, en värmekälla, en energi. Att brinna för något. Att känna, att engageras, att få ny energi. Skapandets meditativa tillstånd och vid plåtslöjd chansen att få banka med kraft. Få ut en inbunden aggression. Känna glädjen. Att göra allting av nästan ingenting. Skräp som blir blir fint. Kreativitet som blir konkret.

Fotografier på ljuslampetter som jag tillverkade förra veckan som inspiration till plåtslöjds-workshop på mitt jobb. Till vardags är jag svenska- och svenska som andraspråkslärare, men ibland också handledare i skapande.

2 Responses

  1. Monika Bergman

    Hej, klokt beskrivet och så vackra ljushållare! Är det möjligt att få köpa? Hälsningar Monika

    • Maria - JAG BLOMMAR

      Tack! Ja, de är till salu. Har inte ännu lagt dem i webshopen, men jag skickar ett mejl till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *