Spritter i benen

Igår kväll tog jag en löprunda innan middagen. Jag låter verkligen den sköna känslan skölja över mig. Upplever naturen runt omkring, ser på himlen. Det är väl endorfinerna som pumpas ut i blodet. Njuter av att vara i gång igen efter en snuvig vårvinter. Tänker på att det måste vara något ursprungligt i oss som gör att benen vill springa. Jag kan verkligen känna hur det spritter i benen vid tanken på en löptur. Och efteråt – den känslan är ju bara bäst.

IMG_20150508_193615IMG_20150508_192901

 

3 Responses

  1. Elisabet

    Min kommentar har inget med löpning att göra, utan något helt annat. Såg just att du kommer att delta i återbruksutställningen på Frövifors Pappersbruksmuseum i sommar. Kul! Ett av mina favoritställen, 10 minuters bilresa härifrån.

    • Maria - JAG BLOMMAR

      Kul att du bor nära Elisabet! Jag åker tyvärr inte ner själv. Bara grejerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *