UNIK TRÄDGÅRD utställning

Just nu pågår det en utställning som jag har med mina konsthantverkskollegor i Piteå. Utställningen heter UNIK TRÄDGÅRD och arrangeras i samband med Konstrundan i Norrbotten som är nu i helgen 25-26/5-13. Vår utställning är öppen 21-26 maj 2013 kl.12-16 varje dag på Storgatan 44. Utställningen är arrangerad i ett rivningshus, så därför fick vi unika möjligheter att ex. måla skyltfönstren, borra i golven och måla på väggarna. Nedan syns endel av mitt bidrag till utställningen.UNIK_TRÄDGÅRD (4)w Näckrosdammens tron

UNIK_TRÄDGÅRD (5)W

 Blomsterängens tron

UNIK_TRÄDGÅRD_1w

Blomsterängens tron och Näckrosdammens tron under ljuskronan Näckrosdammen.
Runt omkring blommar det plåtblommor.

12 Responses

  1. Hanna

    Vad vackert, det blev jätte fint. Synd att det är långt från mig annars hade jag gärna viljat se utställningen. Hanna

  2. Lime

    Fantastiskt snygga stolar 🙂 Jag tänkte häromdagen på att jag skulle köpa en stol på loppis och måla den svart och kanske fixa lite med den och ställa den utanför keramikverkstan. Nu blev jag ännu mer övertygad om att det var en bra idé.
    Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *