Vägglampett

 

Igår arbetade jag med återbruksslöjd hela dagen. Hann med fyra vägglampetter varav den som syns på fotot nedan är en av dem. Har dragit mig för att arbeta med plåtburkar mm ett tag (av obegripbar anledning), men när jag väl satte igång så hade jag roligt. Denna ska få åka till Skåne, men så snart jag får tag på fler burkar (får käka konserver!) så ska jag göra flera och lägga ut i min shop.

Vägglampett (5)W

A candlestick for the wall. I made it from tins and other reused stuff.

10 Responses

 1. Livets Guldkorn

  Kikar in för att berätta att jag lägger ner min blogg!
  Förklaring finns på min blogg.
  Tack kära du för den här tiden 🙂
  Ann-Louisekram ♥

 2. Maria

  Fråga i matbespisningen på nån skola, där brukar man alltid kunna få konservburkar i olika storlekar. Så slipper du äta så mycket konserver själv…… 🙂

  • admin

   Jag har ett gäng stora från ett kök, men nu är det konserverade päron/persikor storleken jag behöver just nu..men de kanske har den storleken i ett skolkök också?

 3. Lycke

  Ojojoj!! så fint du fått det här!!! blev ju jättebra juh..! och mycket fint gjort. har varit så sjuka och hängiga och inte närvarat så mycket här, men nu tror jag änligen förkylningarna lättar – har hållit på sen strax innan Jul så det har varit en 17:ons sjukvinter utan dess like! och ja visst var den fin den med kråkorna. Mattias Härenstam heter konstnären. Tyckte om fler av hans tavlor så det var riktigt kul och jag är sugen på fler konstutställningar nu. och att hitta konstvykort från inhemska konstnärer vill jag så gärna. kanske du vet om man kan beställa från någonstans? och kanske vi kan gå ihop på några utställningar..och tipsa varann ! kramar från norr..

  ~Lycke

  • admin

   Hej Lycke!
   Så bra att ni börjar friskna till nu! Vet tyvärr inte var man kan få tag på vykort från lokala konstnärer, brukar ibland finnas att köpa i samband med utställningar och kanske på ex. museet och kulturens hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *