Badrum

När vi flyttade in i vårt hus hösten 2016, så var det en vattenskada i vårt badrum. Det gick på den gamla ägarens försäkring, men kostade ändå oss en del eftersom det var ett åldersavdrag på det skadade badrummet. Just då mindre bra eftersom vi fick leva utan badrum ett tag och att det blev en extra kostnad som vi fick ta, men nu ganska bra eftersom vi fick nya ytskick på väggar och golv.

Vi valde ett grått lite marmorerat golv och en diskret vägg med vit botten och geometriskt mönster., som syns på bilden ovan Jag är mycket nöjd med den kombinationen. Dock var det en skada på tvättställskommoden som inte ingick i försäkringen, så vi valde att behålla den så länge. Det räckte med utgifter just då. Vi får se om vi byter en vacker dag.

På en bänk som en gång var ett bord, som vi ändrat form och färg på, har jag  sytt en dyna med svart-vitt tyg från Marimekko:

Vi har också ett gammalt kommodskåp, där vi förvarar toapapper bland annat. Ovanpå det skåpet har vi ett gammalt baktråg och keramikskulpturer i form av frökapslar som en konsthantverks-kollega gjort.

Andra fina detaljer vi har i vårt badrum syns här:

En ask dekorerad med gammal reklam för tvål…
…står på handdukshyllan tillsammans med en segelbåt som min pappa snickrat för länge sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *