Frukost i adventstid

Det blev jul i huset. Varför vänta bara för väntandets skull? Det är ju precis nu, när mörkret känns som mest, när det är kämpigast att ta sig upp på morgnarna, som jag behöver julmyset. Och jag laddar mig också med god frukost. Turkisk yoghurt, egengjord nötmüsli och granatäppelkärnor. På helgerna är det också från och med nu obligatoriskt med saffransbulle. Denna vecka rustar jag mig inför julmarknad i Lillpite på skyltsöndag. En arbetshelg väntar. Frukost_i_advent (7)aW Frukost_i_advent (2)W Frukost_i_advent (6)aW

  1. Borgmästaren

    Ja,varför vänta? Vi har redan börjat tulla på glöggen.. hallonlakritsskalleglögg, julmusik, tända ljus och pyssla med barnen. Härligare finns ju inte. Silk clay blev det den här gången. Måste se till att lyckas ta bilder på det någon helg när solen visar sig och man inte jobbar. Inte det enklaste…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *