Någon sorts harmoni

Ägg_o_KaviarWTrots att dagarna varit tämligen fullproppade sedan jag kom hem från Frankrike, så är jag nu uppfylld av någon sorts harmoni. Den där känslan som kommer till mig då och då. Jag suger på den som en karamell och hoppas förstås att känslan ska stanna kvar länge inuti. Idag ska jag gå ut i trädgården efter frukost och förbereda den för hösten som kommer. Tömma krukor, skörda det sista i landet, klippa ner och flytta in Dahliaknölarna (som jag inte lyckades få i blom det här året heller -nästa år måste jag läsa på).Ägg_o_Kaviar2W

2 Responses

    • Maria - JAG BLOMMAR

      Åh, tack för tipset! Tidigare år har jag nog tagit fram dem försent, så det har inte hunnit få knopp. I år tog jag fram dem för tidigt, så de blev långa och rangliga och fick inga knoppar. Borde ha nypt av dem och gödslat kanske. Hoppas att det går bättre nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *